Aug 4, 2013

Pinuccia ve Kitapları Bulgaristan'da...

Sizler bu satırları okurken biz (inşallah) Kapıkule'yi geçmiş olacağız. İstikamet ise komşumuz Bulgaristan. Defalarca yurtdışına gitmişliğim var ama her Avrupa'ya gidişimde trenle veya otobüsle bir ülkeden diğerine geçmek en hoşuma giden aktivitelerden biri olmuştur ve kendi ülkemde bunu yapamamak içimde kalmıştır. 2007 yılında yaptığımız Karadeniz turunda Ankara'dan Rize'ye kadar gidip oradan dönmek yerine Artvin üzerinden Gürcistan'a geçmek istemiştim ama o da kısmet olmamıştı.

Eşimin iş için Bulgaristan'a gitmesi gerektiği ve bu seyahatini Bulgaristan'da bayram tatili olmamasından faydalanarak bizim işyerinin de kapalı olduğu haftaya denk getirebildiğini öğrenince peşine takıldım hemen. Bir terslik çıkmazsa yarın otobüsle Sofya'ya gidiyoruz. Eşimin işleri yolunda gider de Çarşamba'ya biterse de bir iki günlüğüne Bulgaristan'ın Karadeniz sahillerini keşfetmeyi planlıyoruz. Bakalım...

İnternet bağlantım oralarda nasıl olur bilemiyorum. Okuma Şenliği için şimdiden hazırladığım ve 9 Ağustos'ya yayınlanacak bir yazım var. Onun dışında bağlantı problemim olmazsa bir iki kitap yorumu yaparım belki arada.

Her zaman olduğu gibi valiz hazırlarken alınacak kitapları da planlamam gerekiyordu. İşte benimle gelen şanslı kitaplar:

  • Kaiken / Jean Christophe Grangé (Kitap Kardeşliği - Ağustos kitabı)
  • Fifty Shades of Grey / E.L. James (Okuma Şenliği | Yaz 2013)
  • Yıldız Tozu / Neil Gaiman (Yazar Ayları - Ağustos)
Herkese keyifli okumalar ve yayında olamazsam bayramınız şimdiden kutlu olsun.

3 comments :

  1. Senin adına çok sevindim Pınar..
    O zaman sana şimdiden iyi tatiller iyi okumalar ve iyi bayramlar (:

    ReplyDelete
  2. Iyi yolculuklar arkadasim. Güzel zaman gecirirsin insallah.

    ReplyDelete
  3. İyi tatiller, iyi bayramlar Pınar:)))

    ReplyDelete