Jun 17, 2013

Yazar Ayları | Temmuz | Öneri

Haziran ayında Yazar Ayları etkinliğinde hangi yazarın kitaplarını okuyacağımızı oyladığımızda en çok oyu Tess Gerritsen almıştı ve etkinliğimiz halen devam ediyor. Ben henüz yorumlamamış olsam da yazarın Cerrah isimli kitabını severek okudum. Ay bitmeden de Çırak ile devam etmeyi düşünüyorum. Haziran ayında Tess Gerritsen okumak isteyip de etkinliğe henüz katılmamış olanları BURAYA davet ediyorum.

Gelelim Temmuz ayına. Etkinliğin devamlı katılımcıları bilir ki yazarı şimdiden kararlaştırmak faydalı oluyor. Normal şartlar altında bu ay da geçen ay Tess Gerritsen'in 6 oyuna karşılık 5 oy alan Agatha Christie'yi önerirdim ama ülkemizde 31 Mayıs'tan bugüne normal şartların tanımı değişti. Bu nedenle Agatha Christie'nin karşısına son üç haftadır ülkemizde yaşanan gelişmelere bakış açısını gerek sosyal medya gerek köşe yazılarıyla duyuran Ece Temelkuran'ı aday olarak gösteriyorum ve kendi oyumu da Ece Temelkuran'dan yana kullanıyorum.


YAZAR AYLARI | TEMMUZ'DA


AGATHA CHRISTIE Mİ OKUYALIM,

ECE TEMELKURAN MI?




OY DURUMU:
Agatha Christie:4
Ece Temelkuran:2

10 comments :

  1. Ece Temelkuran'ın Muz Sesleri adlı kitabını okuyup hiç hoşlanmamıştım, tek satır bile hatırlamam.

    Buna karşılık Agatha Christie hiç okumadığımdan oyumu geçen ay olduğu gibi ona veriyorum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agatha polisiyeleri süperdir ölüm oyunu kitabını tavsiye ederim seviyorsan polisiye

      Delete
  2. Ben Ece Temelkuran okuma taraftarıyım. Böylece yeni bir yazarla tanışmış olurum, daha önce okumadım. Agatha Teyze'yi başka bahara bırakabiliriz bence.

    ReplyDelete
  3. bu ayın kitabını henüz okuyamadım ama seçim yapmak çok zor. Christie çok severim, Temelkuran dediğiniz gibi duruşu ile takdir kazandı. Sonucu beklesem daha iyi olacak sanırım.

    ReplyDelete
  4. Agatha okumadan yanayım

    ReplyDelete
  5. Temmuz'daki yazarımız netleşti mi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Netleşti ve Agatha Christie oldu ama ben ev taşımayla uğraştığımdan duyuramadım bir türlü. En geç haftasonu duyuracağım.

      Delete