Oct 10, 2012

Yazar Ayları Başladııııı!

Blog aleminin, özellikle de kitap blogu aleminin en yakından takip edilen veya takip edilmesi gereken yaratıcı blogu DİLOŞ'UN KAYFESİ yeni bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor: Yazar Ayları. Yoğun iş ve seyahat programımdan dolayı ilk aydan katılmasam mı diye düşünmüştüm başta ama dayanamadım işte.

Bu etkinliğin çıkış nedenini çok sevdim kesinlikle. Diloş'un Kayfesi gibi bir blogun da ev sahipliği yapması beni ayrıca cezbetti tabii. Öyle olunca da sizlerle paylaşayım istedim.

Ben bloglar sayesinde pek çok yazardan haberdar oldum. Yeni kitaplar keşfettim ve sevdim. Henüz dün bitirdiğim Kabuk Adam ve yazarı Aslı Erdoğan bunun güzel bir örneği. Ayfer Tunç da (bazılarınız çok şaşırabilir) ama benim hiç bir kitabını okumadığım bir yazar. Yazar keşifleri anlamında da bu etkinlik güzel bir vesile.

Bu etkinlikte her ay katılımcıların belirleyeceği bir yazardan (ben Türk yazarlar olmasını tercih ederim) herkes istediği kitabı okuyacak ve blogunda yorumlayacak. Diloş'un Kayfesi de yorumların bağlantılarını birleştirip paylaşacak. Bir ay katılıp beş ay ara verip sonra devam edeceğiniz bir etkinlik bu. Her ay katılıp durmanız beklenmiyor. Her yazar herkese hitap etmeyebilir sonuçta. Siz de heveslenip katılmak istiyorsanız buraya tıklayın lütfen.

Benim Ekim ayı etkinliği için seçtiğim Ayfer Tunç kitabı: Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek

2 comments :

  1. Paylaşımın için çok teşekkür ederim :) Zaten artık kitap yorumundan başka değerli bir şey yazasım olmuyor bloga bu yazar ayları sayesinde yaşayacak blogum :)

    Ben okudum yorumumu yaptım senin yorumunu da hevesle bekliyorum :)

    ReplyDelete
  2. Ben de önümüzdeki hafta okuyacağım ve yorumumu da ay bitmeden yetiştirmeye çalışacağım :)

    ReplyDelete