Sep 9, 2012

Türkiye'nin İlk Blog Turunu Kaçırmayın Sakın!


Aslında bugün bloggerı geçen hafta bitirdiğim Insurgent'ın yorumunu yazmak için açmıştım ki bir de ne göreyim: 10 blogger bir araya gelmiş, DEX yayınevi de sponsor olmuş, Jodi Meadows'un Ruhsuz isimli kitabı seçilmiş ve Türkiye'nin ilk blog turu düzenlenmiş. Bir blogdan diğerine dolaşıp durdum büyük bir keyifle. Benim bu blogum bu etkinliğe katılan bloglardan biri değil ama yine de kimsenin gözünden kaçmasın istedim ve duyurusunu yapayım dedim. Bu güzel etkinlik fikrini ortaya atan Vampirella'ya ve diğer 9 katılımcıya ayrı ayrı teşekkürler. DEX Yayınevi'nin desteği de lütfen kimsenin dikkatinden kaçmasın. Umarım diğer yayınevleri de önümüzdeki dönemde yapılacak diğer blog turlarında aynı desteği sağlar.


Blog turları yurt dışı blog sitelerinde kitap tanıtımları için hem yazarların bizzat kendileri hem de yayınevleri tarafından kullanılan etkin bir tanıtım aracı aslında. Ben de bu yaz ilk kez Waiting for Daybreak adlı kitabın yazarı Amanda McNeil tarafından düzenlenen blog turuna katılmış ve kitabı yorumlamıştım. Hatta o zaman da "Türkiye'de biz niye böyle etkinlikler yapmıyoruz?" diye düşünmüştüm. Üzerinden çok geçmedi ve Türkiye'de de düzenlendi. Çok mutlu oldum. Herkesin emeğine sağlık!

Gelelim bu blog turuna katılan bloglara: Ruhsuz'u okumanız için 5 neden ve kitap tanıtımı için Vampirella'nın Güncesi, kitabın ön okuması için Sihirli Kitap, kitap yorumları için Kitap Esintisi, Kitab-ı Sevda, Kitap Hayvanının Günlüğü, Romancekolik ve Sevgili Kitap, kitap çekilişi için Kitap Maceraları ve Kağıt Kız ve de son olarak yazarla röportaj ve yine kitap çekilişi için Zimlicious.

Bu tip etkinliklerin Türk yazarların ve diğer yayınevlerinin de katılımıyla sürmesini temenni ederek hepinize iyi pazarlar diliyorum.

7 comments :

  1. Yazını görünce çok sevindim. Verdiğin bu harika destek için çok teşekkürler~ =)

    ReplyDelete
  2. Desteğin için ve tebriğin için çok sağol Pinnuccia :D
    Sanada iyi pazarlar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siz o kadar organize olmuşsunuz, böyle bir işe kalkışmışsınız, ben destek vermişim çok mu :)

      Delete
  3. Çok teşekkür ederiz desteğin için:)
    Çekilişede bekliyorumm:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yorum bırakmada sıkıntı yaşıyorum blogunda. Nedenini henüz bulamadım. Yoksa çekilişi kaçırır mıyım hiç :)

      Delete
  4. Desteğin için teşekkürler...

    ReplyDelete