Apr 14, 2014

Bahar Okuma Şenliği | Bilgilendirme

Arkadaşlar merhaba,
Bugün ayın 15'i ve normalde benim bugün bir ay içinde kimin ne okuduğunu sormam gerekiyor. Epeyce bir kısmınızın elinizdeki kitabı bugüne yetiştirmek için uğraştığını da biliyorum. Ne var ki bu şenliğin güncelleme tarihini değiştirmem gerekiyor. Nedeni de Mayıs ayının uzunca bir kısmında benim iş seyahatinde olup blogla ve şenlikle ilgilenecek olamama ihtimalim. Şu an hiçbir şey net değil ama şenlik işlerini riske atmak istemedim. Nisan ayında kimin ne okuduğunu sorup, Mayıs ayında sormamak olmaz. Bu nedenle okumaya devam ediyorsunuz. Ben 3 Mayıs'ta soracağım kimin ne okuduğunu ve en üst sırada yer alacak 10 katılımcımız Yitik Ülke Yayınları'ndan birer kitap kazanacak. 15 Haziran'da da şenliği bitireceğiz. 15 Haziran itibariyle ilk 10'da yer alacaklar ise Altın Kitaplar Yayınevi'nden birer kitap kazanacak. Bu ani kural değişikliği için affınıza sığınıyor ve herkese keyifli okumalar diliyorum.

15 comments :

  1. Bilgilendirme için teşekkürler :) Ben de sayfayı yenileyip duruyordum senden post var mı diye :) o aman okumaya devamm ;)

    ReplyDelete
  2. Bugün neredeyse telefon edecektim, "Pınarcığım iyisin di mi? Bir sorun yoktur umarım" diye. =)
    O zaman okumaya devam, sana da iş yoğunluğun için kolay gelsin.

    ReplyDelete
  3. bilgilendirme yaptığınız için teşekkürler, biz de okumaya devam edelim o zaman, ben de kitapları okudum daha paylaşamadım diye dertleniyordum, iyi oldu aslında:)

    ReplyDelete
  4. Teşekkürler ve kolay gelsin :)

    ReplyDelete
  5. hmm bu kotu oldu ıste ;( ben nısan sonu mayıs bası yurtdışındayım ve kısıtlı ınternet ulaşımım olucak ;( ..... Bakalım gelsın de bı 3 mayıs....

    ReplyDelete
  6. Ben paylaşmıştım bugün bloğumda ama farketmez. Daha okunacak çok kitap var nasıl olsa:))) Sana kolaylıklar dilerim...

    ReplyDelete
  7. Bu cözüm de bir harika olmus. Sevgiler.

    ReplyDelete
  8. Şimdiden iyi yolculuklar ve kolay gelsin :)

    ReplyDelete
  9. Yolculuktan daha ziyade valiz hazırlamak zor gelir bana. Yola çıkana kadar doldur boşalt, doldur boşalt... Iyi yolculuklar.
    Okuma şenliği olarak pek bir şey okuyamadım.
    Rus edebiyatı; Soljenitsin - ivan denissovic'in bir günü- Altın yayınları- 373
    Aynı yazardan 1200 sayfa; Samiha Ayverdi - Küplücedeki Köşk- Kubbealtı Neşriyat - 286

    Iki adette yarım kitabım var :( Çok kötü bir performans oldu.

    ReplyDelete
  10. benim ismimi yazmadınız hala :(

    ReplyDelete
  11. Merhabalaar ben ; 6-7 ve 8. katagorideki kitapları bitirdim şuanda 9. nun yarısındayım. :)

    ReplyDelete
  12. Merhabalar, okuma senligi yazisinin bazi kisimlarini, tabi kaynak belirterek, tercüme edip Hollandaca bloguma koymama izin verir misiniz?

    ReplyDelete