May 15, 2013

Yazar Ayları | Haziran | Detaylar


Evet arkadaşlar, oylamayı az önce sonuçlandırdım ve yandaki resimden de göreceğiniz gibi en çok oyu alan yazarımız belli oldu. 13 kişi oylamaya katıldı ve 6 kişi Tess Gerritsen, 5 kişi Agatha Christie, 2 kişi de Ahmet Ümit dedi.

Oylama başlamadan söz verdiğim gibi oylamaya katılanlar arasında da bir çekiliş düzenledim bu akşam ve kazanan Bahar Oztekin oldu. Kendisinden hangi kitabı okumak istediğine karar verip benimle iletişime geçmesini rica ediyorum.

Geçen aylardan farklı olarak ben 3 yazar arasında bir seçim yapamadığımdan oy kullanmadım. Şimdiye kadar yaptığımız Yazar Ayları oylamalarında oylanan tek bayan yazar Buket Uzuner olmuş ve oylamayı kaybetmişti. Bu sefer iki bayan yazarın da oyları fazla olduğundan önerim Haziran ayında son yıllarda tıbbi gerilim türünün ustalarından kabul edilen Tess Gerritsen kitapları, Temmuz ayında ise polisiye kraliçesi Agatha Christie kitapları okumamız.

Ben bu sefer pek heyecanlıyım. Tıbbi gerilim türüne sahaflardan avladığım Robin Cook kitaplarıyla giriş yaptım. Tess Gerritsen kitaplarının ne kadar popüler olduğunu bilsem de Markafoni'de kitapların 5 TL'ye indiğini gördüğüm güne kadar da T.G. kitabı satın almak aklıma gelmedi. (Markafoni'den yaptığım tek alışveriş de bu oldu zaten).

Haziran ayı logomuzu yine eşim hazırlayacak ve bu ay sonunda buradan sizlerle paylaşacağım. Bu arada sizlerde hangi kitabı okuyacağınıza karar verirsiniz.

Yaşasın Yazar Ayları!

6 comments :

  1. Çooookkkk sevindim, o kadar ki adımı görünce diğer yazılanları okuduğum halde bir beş dakika anlayamadım heyecandan. Kolay mı ilk defa kitap kazanıyorum,hatta ilk defa bir çekişten adım çıkıyor. Hangi kitabı istediğime gelince; hiç fark etmez. Benim için önemli olan ilk kapağı imzalı olması ve anısı olması. Armağan olan kitaplarımı diğerlerinden daha çok seviyorum. Çok teşekkür ederim.

    ReplyDelete
  2. Tess Gerritsen süper oldu. Listemde de vardı zaten :)) Bu kadar denk gelebilirdi gerçekten.... :D:D

    ReplyDelete
  3. Yazarın kitaplarıyla henüz tanışmadım. Benim için süper bir seçim oldu. Kitap önerisinde bulunmanızı rica edeceğim:)) Hangi kitabıyla başlamalıyım?

    ReplyDelete
  4. İlk defa Gerittsen okuyacak olduğumdan hangi kitabı alsam acaba diye diye en sonunda kafama göre bir kitabını aldım:)

    Kangölü ile katılıyorum:)

    ReplyDelete
  5. ben baya geç kaldım oylamaya hehe :D birde oy kullandım iyimi onları yayınlamassın yada yayınla :D boşver :D neyse tess okuyacağım ama hangi kitabı olacağına kütüphanede ki kitaba göre karar vereceğim :D yoksa malesef katılamayacağım çünkü elimde tess kitabı alcak kadar bütçem yok şuanda ama olsun sizleri zevkle takip ediyorum

    ReplyDelete