Apr 16, 2013

Yazar Ayları | Kitap Çekilişi | Kazanan

Öncelikle belirteyim ki çekilişe 18 kişinin katılması beni çoook mutlu etti. Yazar Ayları'na olan ilgi devam ediyor. YAŞASIN!

Randomizer'a 18 kişiden seç birini dedim. O da 3. olsun o zaman dedi ve kazanan canımın içi Settie oldu. Settieciğim sana bu kitabı elden vermek isterdim ama bu haftasonu iki haftalığına ayrılıyorum Ankara'dan.  Kitabın da geciksin istemem. Bu nedenle adres bilgilerini bekliyorum.

Yazar Ayları | Mayıs ayına katılım logomuzu eşim hazırlıyor. Önümüzdeki hafta içerisinde yayınlayacağım. Settie'nin hangi kitabı okuyacağı belli oldu. Bu arada sizler de hangi kitapla katılacağınızı düşünebilirsiniz. Sizler de Kırmızı Papağan'ı seçebilirsiniz veya Şeker Portakalı veya Güneşi Uyandıralım veya Yaban Muzu veya Delifişek veya Hayatın Güzel Şarkısı veya Çıplak Sokak veya Kayığım Rosinha veya Japon Sarayı veya Kristal Yelkenli veya Kardeşim Rüzgar Kardeşim Deniz. Tercih size kalmış :)

3 comments :

  1. Kazanan arkadaşı tebri ederim:)
    Ben Şeker Portakalı ile katılacağım, daha önce Vasconcelos da okumadığımdan en meşhur kitabıyla başlamak istedim.

    ReplyDelete
  2. Çoook mutlu oldum! Kitap stokumu eritene kadar kitap almamaya (kimbilir kaçıncı kez) karar verdim ya yine, Yazar Ayları'na vicdanım rahat katılabileceğim böylece =)

    ReplyDelete
  3. Settie'yi tebrik ederim.
    Ben de (AFD) Güneşi Uyandıralım'la yazar aylarına katılmak isterim.

    ReplyDelete