May 10, 2012

Kitaplaşalım mı? Evet evet, her hafta, her ay, her mevsim, kitaplaşalım :)

Nasıl olmuştu tam hatırlamıyorum ama iyi ki Maya'nın blogunu bulmuşum bir şekilde, iyi ki "Kitaplaşalım mı?" etkinliğini görüp hemen katılmışım, iyi ki de DarLa ile eşleşmişim: Resimdekilere bir baksanıza. Ben paketi açınca sevindim, şaşırdım, heyecanlandım ama en önemlisi çoook mutlu oldum. DarLa'ya telefonda ne diyeceğimi bilemedim, postcrossing/bookcrossing derken ortak yönlerimiz olduğunu keşfedince öyle bir heyecanlandım. Herhalde en güzeli de birbirimize hediyelerimizin aynı gün ulaşması oldu. Bu etkinlikler ne sıklıkta düzenleniyor bilemedim ama yarın yine olsa hemen katılırım. O kadar sevdim yani. Kitapseverler dünyasında özellikle Amerikalıların pek sevdiği challenge'lara (bu sözcüğün Türkçesi olmadığını düşünenlerdenim) katılırım ben hep şuursuzca. Şimdi bir de etkinlikler oldukça böyle kitap içerikli, onlara da katılacağım gibi görünüyor. Ben görmezsem siz haber verin lütfen. Her türlü kitap etkinliğine varım ben. Hatta, blog yapanlar arasında benden Darla'ya giden kitaplarla başlayacak bir bookcrossing etkinliği de başlatıyoruz. Takipte kalın :)

2 comments :

  1. Etkinliğimiz hakkında böyle yorumlar okumak ne de güzel :) 2-3 ayda bir tekrarlanacak bu lütfen takipte kalın. mayanın düzenlediği 2. etkinliğimizdi. 3. sünü keskegercekolsa.blogspot.com un sahibesi Damla gerçekleştirecek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çoook teşekkürler bilgilendirme için. Etrafımda 3 yeni kişi daha var şimdi 3. etkinliği sabırsızlıkla bekleyen. Hatta bir tanesi Türkle evli bir Amerikalı arkadaşım ve Türkçe kitap okuyacak kadar ilerletti Türkçesini. Hatta Türkçe kitap blogu başlatmak istiyor.

      Delete