May 6, 2012

Kitap Bahçesi'nin İlk Kitap Çekilişi

Blogumu çift dilli yapmaya karar verdiğim günden beri Türk kitapseverlerin bloglarını dolaşmaya başladım. Bundan 3-4 yıl önce bu kadar güzel, aktif Türk kitap blogları yoktu. Bu günlerde her yeni blog keşfimde ayrı bir heyecanlanıyorum, seviniyorum. Kitap Bahçesi'nin blogunu da bugün uzun pazar kahvaltımız sonrası çay keyfi yapıp internette dolanırken gördüm. Biraz göz gezdirdikten sonra hemen takipçisi oldum blogun: Hem de 100. takipçisi oldum. Böyle sayılara denk geldim mi de ayrı bir seviniyorum :)

Kitap Bahçesi ilk kitap çekilişini düzenliyor. Gönlü zengin arkadaşımız çok güzel kitaplar sunuyor çekilişinde. Çekilişe katılmak için Kitap Bahçesi'nin takipçisi olmanız ve çekilişi blogunuzda ve/veya facebookta duyurmanız gerekiyor. Bu nedenle ben de blogumda duyuruyorum ama çok bir takipçim olmadığından çekilişi benim aracılığımla kaç kişi öğrenir, bilemiyorum.

Ben de takipçi sayım kendiliğinden kafamdaki sayıya ulaştığında bir kitap çekilişi düzenlemeyi düşünüyorum. Bu arada, bu tip çekilişlerin bir diğer güzel yanı da çekilişe katılıp blogunda duyurduğu konusunda yorum yapanların bloglarını gezme fırsatı. Teşekkürler Kitap Bahçesi...

4 comments :

  1. bir kitapsever olarak bana da beklerim;)

    ReplyDelete
  2. çekiliş güzel
    ama ben daha çok etkinliklere katılmayı seviyorum
    çekilişlerdeki şartlar beni kasıyor :)
    izleyicim ol
    blogunda paylaş
    sosyal ortamda takip et
    oldu istersen bir de yalvarayım beni seç beni seç diye...

    ReplyDelete
  3. Etkinlikler ne sıklıkta oluyor bilmiyorum ama ilk etkinliğimi çoook sevdiğim kesin. Çekilişlere de öncelikle o blogu çekilişten bağımsız beğendiysem ve kitaplar ilgimi çekiyorsa katılıyorum. İzleyicim ol diretmesi, facebook, twitter zorlaması bence de saçma ama ahtım var, en sevdiğim sayıya izleyici sayım kendiliğinde ulaşsın, ben de yapıcam bi tane :)

    ReplyDelete