Jan 19, 2014

Yazar Ayları | Şubat Yazarımız Belli Oldu.

Herkese keyifli pazarlar,

Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazanmış üç önemli yazar (Heinrich Böll, Gabriel García Márquez ve Imre Kertész) arasındaki oylamayı açık ara ile 1982 yılında Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazanan, Kolombiyalı yazar Gabriel García Márquez kazandı. Bu aralar bu yazardan bir kitabı okuyasınız varsa Şubat ayında bunu yapmanızı rica edeceğim. Márquez'in uzunundan kısasına, kolayından zoruna o kadar çok dilimize çevrilmiş eseri var ki. Katılımcı sayısının bol olacağı bir yazar olmasını umut ediyorum.

Her zaman olduğu gibi etkinliğe katılım yayınını Şubat ayı başında yapacağım. Bu yayını çekiliş sonucunu duyurmak ve Yazar Ayları | Şubat'a katılma niyeti olanlar için kitap seçmeleri ve temin etmeleri için zaman kazandırmak için yapıyorum.

8 comments :

  1. Tamam nobel ödülü yazar kategorisi için düşünüyorum . sen beni listene al Pınarcım şayet yazar konusunda değişiklik olursa bilgi veririm :)
    Herkese keyifli okumalar :)

    ReplyDelete
  2. Daha önce yüz yıllık yalnızlık kitabını yarım birakmistim bu sefer bitiririm artık.

    ReplyDelete
  3. Benimde şuan elimde Anlatmak için yaşamak eseri var, yeni başladım, benide katabilirsiniz ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum açıkçası, ilk olacak benim icin:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kitabı Şubat ayı içerisinden okuyup yorumlamanız gerekiyor. (Bu arada blog linkiniz mi değişti, blogunuzu komple mi kapattınız?)

      Delete
  4. Kırmızı Pazartesi ile katılmak isterim ben de.....Şubat başından bir kaç gün önce okumak sorun olur mu ama...Bir başkasından aldım da kitabı. Kısa sürede okuyup geri iade etmek adına soruyorum....

    ReplyDelete
  5. Bu aralar katılamıyorum hiç, elimde okunmamış bir sürü kitap var. Arkadaşlarım kitap alma yasağı koydular ağdetağ bana. Umarım gelecek aylarda tekrar katılacağım.

    ReplyDelete