Jan 30, 2014

Kitap Ağacı | Ankara Buluşması 1 Şubat'ta :)

Takipçilerim bilir, 15 Aralık 2013 tarihli yazımda instagram üzerinden keşfettiğim bir grup olan Kitap Ağacı'ndan, nasıl bir grup olduğundan ve katıldığım ilk buluşmaları sonrası izlenimlerimden bahsetmiştim. (Yazıyı okumak isteyenler buraya tıklasın lütfen).

1,5 aylık aradan sonra Kitap Ağacı Ankara grubu bu cumartesi (yani 1 Şubat günü) tekrar buluşuyor. Buluşma mekanımız yandaki resimden de göreceğiniz gibi S'LO Cafe Locanda (Çukurambar), buluşma saatimiz sabah 10:00.

Kitap Ağacı üyeleri bu buluşmaları sırayla organize ediyorlar. Bu seferki buluşmanın organizatörü Kitap Ağacı'nın kurucularından Ebru. Hiç bir şey yapmasa da bol sohbetli, keyifli bir buluşma olacağından emin olduğum bu güzel etkinliğe sevgili Ebru psikolog yazar Yrd. Doç Dr. Ozanser Uğurlu'yu da davet etmiş. Böylelikle katılımcılar hem yazarın "Aşkın Psikolojisi" seminerine katılacak, hem de dilerlerse buluşacağımız mekanda da satılacak olan yazarın kitaplarını alıp yazara imzalatabilecekler.

Ben geçen buluşmada çok güzel insanlarla tanıştım. Bir kısmıyla bol bol sohbet etme fırsatım oldu, bir kısmıyla ise bir sonraki buluşmada daha çok sohbet etmek üzere sözleştik (di mi Özge, Sinem, Pınar?)

Sevgili blog takipçilerimden Kitaplarla Beslenmek de cumartesi günü bu etkinliğe katılacak. Bu vesileyle kendisiyle de tanışma fırsatı bulacağım için çok mutluyum. Bir diğer blog takipçim ve Kitap Ağacı grubunun duayenlerinden İrem de ta Samsun'dan geliyor bu buluşma için. Bu şirin kitap kurduyla da tanışacağım için de ayrı bir heyecan var içimde. Blogları olmayan ama yine blog takipçilerimden iki kitap kurdu Bahar ve Nazan da cumartesi günü geliyor. Eğer bu buluşmaya gelme niyeti olan başka takipçilerim varsa, lütfen bu yayınımın altına bir yorum bıraksınlar. Ben de Ebru'ya ileteyim.

Cumartesi görüşmek üzere, ee ne demiş Kitap Ağacı? Okudukça büyür insan...

1 comment :

  1. Ay ne kadar güzel ya.
    Ben de takip edeceğim Kitap Ağacı'nı bundan böyle.

    ReplyDelete