Oct 7, 2012

Kitaplaştık ve Dolayısıyla Kitap Günlüğüm

Tombilerin en fıstıklısının düzenlediği Kitaplaşma etkinliğinde sevgilim eşim tarafından birinci dakikada yarı yolda bırakılınca Şirinem, nam-ı diğer EfLaTuN sahipleniverdi beni. Hem de ne sahiplenmek. Koskoca bir paket gönderiverdi hemencecik. Ben kendimi gezdirmekten daha paketimi hazırlayıp da gönderemedim Şirineme. Gönderemediğim gibi 10 gün önce gelen paketimi sizlerle de ancak bugün paylaşabiliyorum.

İlk fotoğraftan da göreceğiniz gibi kargo paketinin içinden bir sürü paket çıktı. Hepsi tek tek, özenle paketlenmiş. İnsan mutlu oluyor böyle olunca tabii, heyecanlanıyor da aynı zamanda. Paketimden neler neler çıktı. Etkinliğe katıldığımda istediğim kitaplardan biri olan Augusten Burroughs'tan Elde Makas Koşmak ve okumak istediğim kitaplar arasında yer alan ve Şirinemin benim için seçtiği Ben Okri'den Aç Yol. Bunun dışında gelen cicilerimi de fotoğrafta görüyorsunuz.

Fıstıklı Tombime etkinliği düzenlediği için, Şirineme de eşsiz kalınca beni hemen sahiplendiği için buradan bir kere daha teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler...

Okunacak kitap listem uzuyor uzuyor uzuyordu ama ben yeni kitaplara doymuyor doymuyor doymuyordum...

2 comments :

  1. Ben de doyamıyorum, çok güzel bir paket göndermiş Şirin:) Güle güle kullan,keyifle oku .

    ReplyDelete
  2. Gerçekten hepsi çok güzel, iyi okumalar;))

    ReplyDelete